Energiasuunta

Energiasuunta-palvelu

Ekokompassin Energiasuunta on erityisesti pienille yrityksille kehitetty kevyt energiakartoitus-palvelu. Palvelussa tunnistetaan taloudellisesti mielekkäät ja nopeasti toteutettavissa olevat energiatehokkuutta parantavat toimet.

Energiasuunta koostuu

  • asiakkaan tekemästä lähtötietojen kartoittamisesta,
  • noin 2 tunnin kenttäkatselmuksesta sekä
  • yritykselle laadittavasta raportista.

Raportti sisältää suositukset säästötoimista sekä tiedon mahdollisista lisäselvitystarpeista.  Palvelun toteuttaa aina energia-alan ammattilainen, jolla on Motiva-katselmoijan pätevyys.

Energiasuunta keskittyy kiinteistön energiavirtojen havainnointiin ja säästöpotentiaalin löytämiseen. Koska käytettävissä oleva aika on suppea, esimerkiksi toimialakohtaisiin prosesseihin ei selvityksessä mennä syvällisesti.

Energiasuunta-palvelu sisältää:

  • Lähtötietojen analysoinnin
  • Kohteessa tehtävän energiakartoituksen
  • Käytännönläheisen raportin, joka perustuu lähtötietoihin ja energiakartoitukseen.

Palvelu tilataan Ilmastoinfon kautta ja sen toteuttaa Ilmastoinfon valtuuttama palveluntarjoaja. Asiakas valitsee itselleen mieluisimman palveluntarjoajan.  Palveluntarjoajat ovat:

Are Oy

Caverion Suomi Oy

Enegia Group Oy

Rejlers Oy

Ilmastoinfo on asettanut Energiasuunnalle edullisen enimmäishinnan 550 eur + alv 24%. Palveluntarjoajat hinnoittelevat palvelun itsenäisesti enimmäishinnan puitteissa. Palveluntarjoajien voimassa olevat hinnat löytyvät osiosta tilaa Energiasuunta.