Pilottiyritykset tyytyväisiä Energiasuuntaan

Pilottiyritykset tyytyväisiä Energiasuuntaan

Energiasuunta-palvelua kehitettiin kokeilemalla palvelua kahdeksassa pilottiyrityksessä. Mukana oli painotaloja, hotelli, myymälä, kaksi ravintolaa sekä liikennöintiyhtiön toimisto ja varikko. Palvelu vastasi jo kehitysvaiheessa hyvin tai erittäin asiakkaiden odotuksiin ja sai yleisarvosanan hyvä (4/5).

”Saimme Energiasuunnasta tietoa useista toimenpiteistä, jotka paransivat energiatehokkuuttamme ilman suuria investointitarpeita. Samalla työskentelyolosuhteet myymälässä paranivat”, kertoo ympäristöasiantuntija Ville Heinilä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:stä.

Energia-asiantuntijan paikalla käynti, konkreettiset energiansäästöneuvot ja palvelusta saatu raportti koettiin pilottiyrityksissä hyödyllisimmiksi seikoiksi. Lisäksi palvelu antoi asiakkaille aiempaa selkeämmän kuvan energiankulutuksesta ja toi uutta motivaatiota energiansäästöön.